Wednesday, 1 January 2014

Yeppi New Year 2014


Alhamdulillah...masih diberikan rahmat dan berkat untuk menempuh tahun 2014 pulak. Umur dah makin bertambah ni, bukan umur jer, berat badan pun join sekali, huhu... Imbas balik kenangan tahun 2013, banyak salah dan silap yang aku buat, so kepada mereka-mereka yang terasa hati dengan penulisan and kata-kata aku ni, mintak maaf banyak-banyak lah yer. Bukan aku sorang jer, korang pun ada buat salah jugak, tapi takper...aku yang penuh sifat kasih sayang ni dah lama memaafkan korang, cewah~... Mesti masing-masing dah tanam azam nak buat apa tahun 2014 ni kan, dengar citer ada yang nak berumah tangga, ada yang nak pergi umrah and haji, ada pulak yang nak jadi surirumah sepenuh masa, tapi kalau tak berkahwin nak jadi surirumah sepenuh masa apa kes?? Nak kena tibai dengan penyapu la ni...

Azam aku? hm...toksah lah tanya, malu aku nak bagitau. Nak lari masuk bilik lah sembunyi bawah selimut, hehe... Tak kisah lah azam apapun, tapi semua orang teringin perkara yang sama, nak tahun 2014 lebih baik dari tahun-tahun yang sebelumnya. So, dikesempatan ni, aku nak ucaplah Selamat Tahun Baru 2014 untuk semua and terima kasih banyak-banyak sebab sudi singgah dekat Skampung. Peace!!!


Wasalam.



24 comments:

  1. Selamat Tahun Baru 2014! May Your Wish Comes True... Insyallah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks farel...hg pun sama jugak, insyaallah...

      Delete
  2. Orga, Happy New Year + Happy Travelling! Dan2 je nak sorok masuk bilik lar, nak sembunyi bawah selimut lar. Sengal!

    ReplyDelete
    Replies
    1. umur makin meningkat baru nak malu-malu kan, hehe...have fun traveling jugak zara and husben :)

      Delete
  3. Selamat tahun jugak buat orga semua kesalahan yg ada dan x ada tu Jm dh maafkan x simpan dlm hati pun hahaha ada ke? mana ada orga kan baik org nya x de nk sakitkan hati kwn2 ni

    Dlm byk2 citer yg orga dgr tu Jm x termasuk dlm list tau :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. please la jm...please msk dlm list untuk 2014 ni, nak jugak merasa nasi minyak dari rakan blogger, hehe...

      Delete
  4. STB 2014 buat Orga... Ramai blogger yang dah ada plan travel yang berjela-jela ... hang macamana...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la jugak untuk pak lang sekaluarga...plan travel? hm...belum ada apa-apa plan lagi, takperlah...tengok orang lain jalan-jalan dulu, sampai seru baru kita ikut sekali :)

      Delete
  5. Selamat Tahun Baru Orga. Semoga tahun ni akan beri berjuta2 kenangan indah, more than last years. Orang kata tiap tahun baru mesti nak the best gitu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat tahun baru jugak bibie sekeluarga. mesti nak yang terindah, orang lain dah merasa sakura, asyik salah tarikh je, tak boleh jadi ni. harap tahun ni ada kesempatan, amin...

      Delete
  6. yeppiii new yearr toooo orga!

    ReplyDelete
  7. Selamat Tahun Baru yer, Semoga lebih semangat tahun ni . :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang bersemangat sangat tahun ni janggel, hehe...

      Delete
  8. ORGA
    selamat tahun baru
    tambah satu angka tambat berat badan hehehehe
    cam kena gaya je khen
    PADIAN tu sungguh menarik
    macam kat Jeju island lak no
    beautiful......

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom dila sama-sama kita diet, panjat gunung ke, bukit ke, hehe...

      Delete
  9. Saya tiada azam.. terima kasih! :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. dekda...sila azam jadi ibu misali :)

      Delete
  10. heppy new year!...hehe singgah baca blog awak. :)

    ReplyDelete
  11. HAPPY NEW YEAR ORGA!!
    Bila lagi nak update ni? X sabar nak tgk pics yg santek2 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. lama tak dengar citer sue, ahaha...

      Delete
    2. saya cuti bersalin 3 bulan, pastu sambung lagi cuti 3 bulan..
      mmg x dapek la nak hapdet selalu. hehehe
      awal bulan 1 aritu baru masuk keje semula, barulah boleh hapdet pe yg patut. :D

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...