Saturday, 11 October 2014

Rely On Me !



Sometimes on her birthday...


And these are tall tale signs
That shows your are mine
It's how your body translates to me...

I wanna be the one that you can rely on
And give you everything
Give you everything
You need to set you free...


And these are tall tale signs
That shows your are mine
It's how your body translates to me...

I wanna be the one that you can rely on
And give you everything
Give you everything
You need to set you free...


I wanna be the one that you can rely on
And give you everything
Give you everything
You need to set you free...


----------------------------------------------------------------

Entry muntah darah ni ditujukan khas kepada isteri terchenta yang mana hari ini merupakan hari istimewa untuk kami sekeluarga. Dah alang-alang si dia asyik tanya aku bila nak hupdate blog, so tadaa...dah siap pong! Aku tau, saban tahun si dia mesti wish satu perkara ni and Alhamdulillah tahun ni Allah dah makbulkan doanya dengan mengurniakan kehadiran ahli baru iaitu Aimi. Si dia happy aku pun happy jugak. Betul cakap orang tua-tua, bila umur dah masuk angka tiga, baru life mula stabil sikit. Macam-macam dugaan before ni, but kitorang berjaya tangani dengan cemerlang dan terbilang, pengalaman yang penting sebenarnya. Bak kata pepatah, "the farther backward we can look, the farther forward we can see" - Winston Churchill.

Kepada mika-mika yang hantar email request itinerary korea and japan, sebahagiannya aku dah balas. Insyaallah hujung minggu ni aku akan cuba settlekan yang sebahagian lagi. Bizi sikit beb, Aimi la ni dah pandai demand, nak kena layan memanjang, tinggal je kejap mesti nangis. Wokeylah, sampai sini je dulu, sebelum aku akhiri entry ni, sekali lagi wishing si dia A Very Happy Birthday and May Allah Bless Us All...

Wassalam.


 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...