Saturday, 15 March 2014

Jom ke Matta Fair 2014 !!

Salam semua...nampak gaya Matta Fair 2014 kembali lagi, tapi untuk bulan March 2014 ni ada dua kali. Start 14 - 16 March 2014 di PWTC and 21 - 23 March 2014 di SACC, Shah Alam. Geng-geng travel mesti tertunggu-tunggu dengan event ni kan, semalam nampak Penunggang Bulan Putih dah awal-awal lagi terjah sini, laju sungguh dia na...mesti dah bersiap sedia plan trip untuk tahun ni, sama-sama kita tunggu entry yang beliau akan keluarkan, hehe...So, kepada mereka-mereka yang takde aktiviti hujung minggu ni, apakata join event Matta Fair ni dekat PWTC. Bagi yang tak sempat, nanti 21 - 23 March 2014, boleh terjah yang Shah Alam punya.

http://www.mattafair.org.my/index.php/en/

http://www.mattafair.org.my/index.php/en/



Wassalam.



18 comments:

  1. Semalam baru aku cadang nak gi MATTA fair ni... ngan kenkawan, tetiba kawan aku ckp dia tak dapat green light roommate dia ckp 'tak yah gi la jerebu teruk kat luar' bila aku pikir2 betul gak, lagi pun MATTA ni tengah bulan laaa pulak. Langsung terbantut

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah kan shidah...tengah bulan, tapi aku tertarik dengan goodies bag dia, macam cun jer...

      Delete
  2. Salam orga,

    Hmmm...saya dh pegi semalam..he..he.. belik satu jer domestik punya promo for this coming sch hol... jadikla.. Dh x tau nak letak kat mana lagi schedule tu..dngn cuti terhadnya..huhuhu... Orga dh p ker..?

    ReplyDelete
    Replies
    1. jadi lah tu, sekurang-kurangnya ada jugak aktiviti untuk dibuat time cuti nanti, hehe...saya belum pergi lagi, mungkin esok kot...

      Delete
  3. Aku hanya mampu baca entry orang update pasal Matta Fair or tengok live feed kawan2 kat fb. Alkisah luahan hati orang yang duk jauh kat KK ni. Hahaha xpe jimat sikit kot duit kan sebab xyah nak bocorkan poket during fair macam ni. Sedapkan hati sungguh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko ni bibie, duduk KK tak perlu pergi matta fair, tempat ko tu lagi banyak kawasan menarik untuk explore. kitorang yang jeles sebenarnya dengan ko, hehe :)

      Delete
  4. Dear orga, jm baru je pegi pagi tadi dpt beg warna pink warna kesukaan jm tu. maybe masih awal org pun x ramai tp bila dh ganjak jam 2 jln pun dh langgar bahu, klau tak mesti kita terserempak td kan ada nampak jm x heee. X plan nk beli tiket pun just beli JR pass je. Jm dh khatam entry japan orga tu hiksss

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang pun jm, dengar member cakap pun sama, nak berjalan pun payah. untunglah orang tu dah beli JR pass, tak sabar tunggu entry jm pasal japan pulak :)

      Delete
  5. aku pun mampu nengok ja ORga
    mudah2 an ada tahun yang gemilang utk aku tahun ni dapat gi mana mana

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeay dila...kita serupa, takpa...nanti kita jalan jauh-jauh sikit...

      Delete
  6. hahaha...haruskah highlight PBP tu...hahaha cari peta je pun..takut sesat ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan lah berkira sangat aza, ahaha....

      Delete
  7. Dah balik dari Matta ke? banyak ke hasil tangkapan hari ni hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mampu tengok orang lain jer, huhu...

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...