Saturday, 8 March 2014

Pray For MH370



Kadang-kadang ada cerita happy...kadang-kadang ada jugak cerita sedih... Nak buat macam mana, ni lah kehidupan, bak kata orang, "hidup tak selalunya indah...langit tak selalu cerah~"... Apa yang boleh kita buat, support each other and be strong. Tak tau lah kot ada geng travel yang terlibat atau tak, apa yang pasti, selagi takde maklumat yang pasti, fikir positif and tawakal. Allah knows Best!


Wassalam.



14 comments:

  1. Selama hidup kat Malaysia ni la first time aku dengar MAS hilang... sebelum ni dok dengar kapal terbang negara jain jer

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la mekda, rasanya macam kes first time, pelik pon sebab boleh hilang macam tu jer...sama kita berdoa yer...

      Delete
  2. Amdainya crash
    aku terbayang di saat saat terakhir tu cam nalah keadaan dan setuasi dia orang erk
    Oh tuhan...lindungilah mereka2 ini amin

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin jugak dila...mudah-mudahan...

      Delete
  3. Correct! Lets pray for them

    ReplyDelete
  4. Masih mengharpkan keajaiban berlaku!

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama-sama kita berdoa dekdaa...

      Delete
  5. semoga semuanya dipermudahkan...praying for miracle!

    ReplyDelete
    Replies
    1. just wait...Allah knows best :)

      Delete
  6. mengharapkan keajaiban dari Allah SWT. tapi apapun, segalanya telah tertulis di dalam Qada' dan QadarNya. Kita harus bagi sokongan dan semangat kepada keluarga mangsa yg terlibat. sama2 kita doakan semoga mereka kembali dengan selamatnya. amin amin ya rabbal alamin

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...