Monday, 28 July 2014

Selamat Hari Raya


Salam semua...syukur alhamdulillah, tahun 2014 ni aku dah jadi seorang bapa dan tahun ni juga aku dah raya bertiga, yeay...tanggal 2 Julai 2014, wife aku selamat melahirkan Aimi seberat 3.24 kg. Wife aku masih dalam pantang lagi, tapi gigih nak pakai baju kurung jugak, kekonon nak ambik mood raya katanya, padahal bukan boleh makan ketupat lemang pun. So, dikesempatan ni jugak, aku ingin memohon maaf kepada semua kalau ada salah dan silap, terkasar bahasa, gurau senda terlebih ker, pantun tak berbalas ker...harap dimaafkan lah yer...anyway,

Selamat Hari Raya
Maaf Zahir & Batin


Ikhlas dari
Orga, Shaf & Aimi :)



34 comments:

  1. salam aidilfitri maaf zahir batin bro..

    ReplyDelete
  2. Selamat Hari Raya Orga dan keluarga...tentu lebih happening dg adanya ahli baru....

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari raya jugak pak lang..memang happening sungguh dari tengah malam sampai ke pagi semua pakat-pakat bangun orang baru nanges tak boleh tido punya pasal...

      Delete
  3. Selamat Hari Raya Orga....... seronok kan jadi bapa... raya bertiga lagi seronok. Comelnya Aimi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hang pun bertiga jugak shidah, hehe...selamat berhari raya jugak :)

      Delete
  4. Wah dlm diam dah bertambah ahli baru...tahniah...moga syawal ni bawa keberkatan utk orga sekeluarga... ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks DJ...kosong kosong lah yer :)

      Delete
  5. Selamat hari raya buar orga dan family maaf zahir dan batin. Ye kosong kosong antara kita. Alhamdulillah dh ada penyeri sorang lg dlm hidup dan kasi kiss sikit sama aimi boleh :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama-sama jugak jm...selamat hari raya...aimi tanya, kasi kiss je ke, duit raya takde, hehe...gurau je jm :)

      Delete
  6. alala, bestnya dah ada baby aimi...patutlah lama menyepi, sibuk menantikan kehadiran orang baru ya orga?? :D

    selamat hari raya orga dan family..maaf zahir batin...

    ReplyDelete
    Replies
    1. dekat setahun tak pegi mana-mana zilla, gigih sungguh tunggu orang baru, hehe...

      sama lah, selamat hari raya jugak...

      Delete
  7. Selamat hari raya orga :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. maaf zahir batin jugak norh :)

      Delete
  8. Yeah akhirnya dah upload gambar baby. Happy aku ngan Aza. Selamat Hari Raya Orga & family. Have a bless Eid.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko ngan aza memang...selamat hari raya jugak bibie, maaf zahir dan batin :)

      Delete
  9. Kita bertiga jugak tahun ni... hehehe.
    Eh biasaaaa la tu org pantang nak pakai baju raya jugakkkk.. takkan nak berpilis2 pakai kain batik kot hehe.

    Salam aidilfitri jugakkk :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la dekda, gigih betul orang tu, nak jugak berbaju kurung kan, pastu orang ni la yang kena ironkan...

      Selamat hari raya jugak deka and family :)

      Delete
  10. selamat hari raya Orga...waaahhh..seronok nyeee raya ngan baby..tahniah..=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks aza...ko pun sama kan...

      Delete
  11. tahniahhhhh! dah bertiga dah. selamat hari raya!

    ReplyDelete
  12. Selamat Hari Raya Orga...Maaf Zahir Batin yer
    Tak sabar tunggu entry orang baru...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sabo-sabo..tengah perah otak ni karang entry baru :)

      Delete
  13. ORGA))) selamat hariraya
    maaf zaher baten
    tahniah baby cute

    ReplyDelete
  14. Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin Orga. Send MY Regarded to your wife and lil junior.

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks azra...tunggu lil junior beso sikit baru start travel balik..

      Delete
  15. Selamat hari raya Orga....ooo...patutlah dah lama tak travel ye...Tahniah dapat si comel tu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. bbiasalah kak...kena banyak pantang kata orang tua-tua, hehe..

      Delete
  16. Selamat belated raya Orga.. Lama tak singgah sini.. Tau2 dah bergelar bapa dah.. Alhamdulillah.. Semoga baby membesar menjadi anak yang cemerlang dan berjasa kepada ibubapa, agama dan negara.. Amin.. =)
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete
  17. syukur alhamdulillah..tahniah awak. akhirnya bergelar bapa jugak ye. hehehe. tatau pun wife awak preggy..hugs kisses for baby aimi ya.. :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...