Friday, 11 January 2013

Jom Pi Melaka

melaka trip

Seperti yang digembar gemburkan sebelum ni, jadi dengan rasminya harini aku bertolak ke Melaka. Yang bestnya trip aku ke Melaka kalini adalah di sponsor sepenuhnya oleh Tourism Malaysia sebab menang motor Photo Contest Cuti-Cuti 1 Malaysia ritu. Boleh refer link ni untuk entry Hadiah dari Tourism Malaysia (http://www.skampung.my/2012/12/hadiah-dari-tourism-malaysia.html).

Jadi, ini lah trip aku yang pertama sebagai pembukaan tahun 2013. Sesungguhnya, aku langsung tak sediakan apa-apa itinerary untuk trip ni, sebabnya, aktiviti aku kat sana dah termasuk dalam hadiah tu. Mudah-mudahan, trip ni aku akhiri dengan selamat and happy, amin... So, Jom Pi Melaka ^_^

Roger & out.


26 comments:

  1. selamat berhoneymoon bro
    balik bawak cengcalok banyak banyak erk
    jelez aaa cam ni Outing je hang ni. SR pun dah sampai ke laut sana hahahhahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh...thanks dila! ok, nanti aku cari cencalok tu. tapi aim aku nak pergi pekena cendol durin dekat Jonker street tu, nyum-nyum :)

      wah...shidah dah gerak awal lagi, ke laut pulak tu, best giler! tunggu entry shidah nanti dia pergi mana...

      Delete
  2. wahhhh..pegi Melaka ye? negeri tanah tumpah darah saya tu. hehehe. saya org Melaka. weekend ni ingat nak balik Melaka, jenguk anak no 2 tu sambil2 melawat parents. selamat bercuti-cuti malaysia ye!

    tahniah di atas kejayaan dlm photo contest cuti2 1Malaysia tu. gambar2 yg awk snap mmg gorgeous! keep up a good work :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh~...sue orang melaka yer, hehe...kalau terserempak dekat mana-mana tu tegur-tegur lah yer. semangat nih nak terjah Melaka, banyak tempat menarik, tambah-tambah tempat makan kan...

      Delete
  3. KA baru je balik dari cuti2 melaka dec hari tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. KA pun ke melaka jugak, hehe...best kan :)

      Delete
  4. selamat bercuti...huhu n please shoot gambar banyak2 + cantek2...sekian,terima kasih..hehe

    ReplyDelete
  5. wahhh best la bro dpt sponser lagi..haha..tahniah! selamat bercuti...beli ole2 kat sna ok..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. sangat best hairy, nanti aku story-story dalam next entry...

      Delete
  6. wak pon baru tau ko menang contest.., tahniahh yee

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks wak! heheh...menang saguhati jer :)

      Delete
  7. Melaka pun melaka la janji free kan... balun je la

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la pasal shidah...mana-mana pun ok, janji free...

      Delete
  8. wah..seronoknya. dah la dapat free

    byk sgt tempat menarik kat melaka.so selamat bercuti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks nik...memang banyak sangat, tak terkejar even pergi 3d/2n...

      Delete
  9. assalamualaikum orga...tahniah2 yer...;)

    ReplyDelete
  10. Selamat bercuti..and epi oliday :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh~...emang holiday sakan kat sana :)

      Delete
  11. best giler kalau org sponsor pi bercuti ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh...mende free, saper yang tak suka...

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...