Thursday, 14 February 2013

AirAsia 10,000 Free Seats TONIGHT!!


Arrhhh...another free seats?? yang bulan Januari ritu aku tak sempat nak grab, taktaulah yang malam pulak macam mana, huhu...sampai dekat payment jer tak lepas, tension aku! Untuk promo AA kalini aku tak nak la pulun sangat, tengok-tengok jer dulu, kalau ada yang sesuai baru beli kot.

So, kepada rakan-rakan, happy hunting yer :)

klik sini:

Roger & out.



43 comments:

  1. kemana destinasi ang lepas ni ORGA?
    mesti baik Funya planning tu khen
    aku ni tak tahu lah. Nak gi jauh2 budget sendut2 ja. nak renew passport dulu. walaupepun aku doakan ang malam ni Jaga malam....leh grab bagus2 nya erkkkkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. belum pasti lagi dila, nak kena usha tiket dulu. rasa-rasa free seats malam ni untuk local jer kot. hehe...takper, sama-sama kita berusaha dila :)

      Delete
  2. salam orga,

    Kalau yg mcm hari tu...memang buat sakit hati sesaja.. tang payment ja sangkot..tang payment ja sangkot..tp x pa, since dah terlintas kat blog ni, dan ternampak iklan itu, akan diusahakan juga free seats itu.. x cuba x tahukan...esok cuti..bolehlah bersengakang mata...he..he...

    ReplyDelete
    Replies
    1. baru terperasan...tp yg kali ni mesti x semurah hari tu kan..? coz airport tax dan fuel surcharge ada..

      Delete
    2. salam jugak farikica...ada baca dekat forum ritu, tips untuk mempercepatkan proses beli tiket, JUST ISI YANG BERTANDA STAR SAHAJA,yang tak bertanda tu tinggalkan dulu (e.g. passport and ic). nanti boleh edit dekat 'manage my booking'.

      takpa, sama-sama kita hunting malam ni farikica, hehe...

      Delete
  3. mcm xblh ja kali ni..smpan duit g hadyai..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah...dah nak ke hatyai pulak hairy, nanti boleh story-story hokey :)

      Delete
  4. Replies
    1. hehe...intai aj, jangan tak intai...

      Delete
  5. tak dapat nak booking, nk kena simpan duit ni.
    utk newborn baby. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu...terharu dengar statement ni, takper sue, nanti baby dah besar sikit, lepaskan gian melancong 1 dunia :)

      Delete
  6. Alaa sampai April je ke....ingatkan tahun depan punye. thn nie dh penuh dgn trip...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tudia depa...ni yang jeles meles ni, dah penuh dah trip tahun ni. kita ni baruuu nak merancang, hehe...

      Delete
  7. Hari tu terlepas.. Kali ni kena set reminderlah namapk gaya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. check dulu mieza, kalau ada yang best, jangan terlepas pulak kalini...

      Delete
  8. Replies
    1. AA memang macam ni kak mah, time orang takda cuti tula depa buat promo..kalau tak, memang takda orang travel la time tu, hehe...

      Delete
  9. Mesti fly around Malaysia je kan...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasa-rasanya lah jm...alang-alang tahun ni Tahun Melawat Terangganu, apakata terjah sana pulak, hehe...

      Delete
  10. bole bawa balik rumah x?? haha free khannnn

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak bawak balik umah pun boleh cik anis, a'ah kan...sedap jugak duduk kerusi tu, hehe...

      Delete
  11. Domestik flight saja...Rasa lebih kurang yg AA offer masa end of January baru ni...Macam nak cari belah borneo...hope ada la murah2...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan...sama jugak ler, rasa macam nak terjah borneo jugak. ritu tiket ke KK just RM12 return, tak puas hati sebab tak dapat beli...

      Delete
  12. Salam kenal dan terima kasih singgah ke blog saya
    U in my bloglist
    Check It Out!!!!
    Hanif Idrus ( http://hanifidrus.blogspot.com) di bloglist anda.
    Hanif blog bloglist
    Check blog anda berdasarkan bloglist abjad
    Every week saya datang melawat tapi dengan syarat always updated blog..hahahha
    Tujuan--senang saya blogwalking supaya tak hilang kawan blogger..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks hanif idrus! Insyaallah, kalau takda halangan, blog akan sentiasa diupdate :)

      Delete
  13. Dapat grab tix ke mana orga ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. plan nak ke kk or terangganu dengan kengkawan, tapi tak sempat grab tiket. masing-masing kuciwa :(

      Delete
  14. I've tried one and two of the destination. Check for whole month. Tak sempat pun carik yg Free Seat. Maybe semua orang dah grab. But its cheaper than normal lar. :D. Didn't purchased any tickets pun. Just carikan utk colleague je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh tahan jugak ler rege promo kalini, samalah zara, semalam kecoh sikit, cari untuk diri sendiri lagi, untuk kawan-kawan lagi..

      Delete
  15. Replies
    1. alaa..wak baru tau ker? taktaulah sekarang masih avaiable ke tak.wak try ler usha-usha :)

      Delete
  16. dapat tak tiket nyer? hehe
    kalau tiket untuk local baik cari yang ke sabah dan sarawak kan. baru best.jauh skit

    ReplyDelete
    Replies
    1. sabah serawak rasa-rasa macam dah takde nik, tapi untuk semenanjung harga agak murah la...

      Delete
  17. tapelah bg org lain jelah huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana boleh xila...tiap kali promo orang lain jer dapat dulu, nak jugak sekeping dua, hehe..

      Delete
  18. hooo saya tatau pun ada AA free seats... terlepas sudahhhh~

    ReplyDelete
    Replies
    1. takper dekdaa...malam ni ada lagi promo, try again okay :)

      Delete
  19. mcm kerap jek airasia wat promosi mcm ni..

    takpelah, xde plan nak g mana2 pon. duk jelah jb ni

    :)

    ReplyDelete
  20. tu lah pasal kimi, malam ni ada lagi...jb pun best apa, banyak tempat menarik yang tak pergi lagi, hehe...

    ReplyDelete
  21. Wahhh..bole la intai2...kali ni nak kemana pulak ye...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahaha...sudah dalam perancangan, nanti roger-roger hokey :)

      Delete
  22. kalo tiap2 bulan mcm ni kan besttttttt

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah kan xila...harap-harap pak tony mendengar keluhan rakyat jelata, huhu~...

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...