Tuesday, 9 July 2013

Salam Ramadhan


Salam semua...

Pejam celik pejam celik, dah nak menyambut bulan ramadhan. Cepat betul masa berlalu, tak puas lagi bergaduh, dah nak kena mintak ampun maaf dah. Yang penting, alang-alang dah nak masuk bulan ramadhan ni, sama-samalah kita muhasabah diri, kalau dah rasa amalan tu cukup-cukup makan jer, perbanyakkanlah. Masing-masing dah besar, takkan mende macam ni pun nak kena ingatkan. Cewah...macam ustaz pulak, tapi kekadang, aku pun sama jer, hehe...tapi takper, yang penting, kita saling memperingati antara satu sama lain. Oh ya...pic atas aku snap masa dekat Saga Torokko Station, huhu...tetiba teringat suasana di Kyoto, tah bila pulak ada peluang nak jejak kaki ke sana lagi.

Okaylah, di kesempatan ni, aku nak mengucapkan Selamat Berpuasa untuk semua, and sama-samalah kita tingkatkan amalan :)

Roger n out.



33 comments:

  1. Selamat berpuasa jugak..mohon maaf kalau JM ada tersalah cakap terkasar bahasa tau..yok kita ke masjid mlm ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. samalah jm...jangan lupa bersahur pulak jm :)

      Delete
  2. selamat berpuasa bro and isteri. semoga ramadhon ini membawa seribu satu rahmat dan barakah kepada kita semua. insyaALLAH.

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin...mudah-mudahan henry :)

      Delete
  3. Selamat berpuasa juga.... =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat berpuasa jugak akak...

      Delete
  4. Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubarrak...
    semoga incik Orga puasa cukup sebulan..kiki
    kakak di rumah masak ape sahur??

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat berpuasa jugak aza sekeluarga...kakak dirumah masak apa sahur? huhu...tah bangun ke tidak pagi nanti, hehe...

      Delete
  5. Salam Ramadhan..selamat menjalani ibadah puasa!

    ReplyDelete
  6. Selamat menjalani ibdah puasa orga! ^__^

    ReplyDelete
  7. Selamat berpuasa Orga...... nanti raya aku mintak maap okeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. raya lambat lagi shidah, bila nak iftar sesama ni :)

      Delete
  8. selamat berpuasa yer mudah2an segala amal ibadat kita diterima Allah swt hendaknyer

    ReplyDelete
  9. selamat berpuasa orga. mintak maaf jugak kalau ada salah silap yea.

    ReplyDelete
  10. ku mohon kemaafan jua ORGA
    moga ramadhan memberikan sinar buat mu dan keluarga....

    ReplyDelete
  11. Salam ramadhan jugak!

    Adus mcm best je gi jepong.. huhuhu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe....orang badan dua tak boleh jalan, dok umah je jaga diri, hehe...

      Delete
  12. Selamat menyambut bulan Ramadhon yang penuh barokah wahai saudara. Semoga kekal cerdas dan kuat untuk menjalankan amanah di bumi Allah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama jugak janggel, salamat berpuasa!

      Delete
  13. Salam Ramadhan... cntikla gmbr lip lap kat ats tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...salam ramadhan jugak farikica...

      Delete
  14. salam ramadhan dan selamat berpuasa =)

    ReplyDelete
  15. selamat berpuasa dari abe kie. BW di sini dan terus terbuka hati nak follow blog yg awesome ni. TQ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. biasa-biasa je abe kie...selamat berpuasa jugak :)

      Delete
  16. Salam ramadhan buat orga n wife.
    Semoga ramadhan kali ini penuh makna...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...