Wednesday, 6 March 2013

Aja Aja Fighting!

Everything is ready, now it's time to chase the wind and fly thru the sky. 


Roger and out.




50 comments:

  1. Replies
    1. thanks azra...tips2 yang mu bagi sungguh berkesan, hehe...

      Delete
  2. Have a nice holiday Orga. Moga semuanya berjalan lancar...

    ReplyDelete
    Replies
    1. harap-harapnya macam tu lah mie :)

      Delete
  3. wahhhh korea ko yeeee :) have fun!

    ReplyDelete
  4. Salam..cepat2 update blog ek mr orga :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak dan muis...masa sini cepat sejam, so 1 hari ada 23 jam jer, hehe..

      Delete
  5. Wahhhh JELESnya......................
    Tak sabar nak tunggu update pasal trip ni.....
    Dan ehem dengan tak malunya nak minta souvenir.... Hehehhe..
    Anyway, have a safe & nice trip... =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh aja aj...tunggu ya dong!

      Delete
  6. ORGA)))
    bila ang nak gi tu?? bestnyaaaaaa
    ang gi JEJJUisLAND KA?
    WAH caNT waIT.... (NANIS)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku dah ada kat sini la dila..jeju tak pi pon, tak dan, seoul saja dah makan 7 hari. jeju orang kata, at least 3 hari kalau nak pi...

      Delete
  7. korea memang best!

    happy holiday!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...terus jatuh cinta pandang pertama ni pm :)

      Delete
  8. haaaa..g korea?? bestnya!!!
    jeles sungguh ni! jgn lupa ole2 utk mak yong ni ye. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh aja...lee min ho ok? hehe...

      Delete
    2. lee min ho tu natang ape? hahaha
      siyes tatau ni :P

      Delete
    3. pelakon yang glamor dekat korea tu sue, ada iras-iras saya sikit, cewah~...

      Delete
  9. wahh korea?bestnya..ole2 bro...hahaha

    ReplyDelete
  10. Oh patut la aku ajak penuhkan meja kt Mitbca ko tak leh! hahahaha..ok selamat berkorea2

    ReplyDelete
    Replies
    1. sorilah na..takpa, lain kalu aku meraikan kemenangan mu itu, kalini tak dan, huhu...

      Delete
  11. ERKSSSSSSSS korea????? silap tulis ke tu?? ishhhhhh tension plak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmm? ada orang salah tulis ker nih...arhh, stress!!

      Delete
  12. Selamat bercoti ...dan beromantika di nami island..hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah akak, nak makan pun kena silang tangan ni, hehe...

      Delete
  13. Orga, nanti balik boleh berguru plak for my next trip to seoul...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah...pergi korea jugak farikica, baheklah...rule no 1, sila bawak won banyak2 :)

      Delete
  14. nak itut! nak itut!
    jalan sakan aje orga ni tau!
    tu korea yang kat ujung kampung saya tu kan..
    hahahahaha..
    selamat bercoti orga...have fun!

    ReplyDelete
    Replies
    1. meh ler...sonok woo ena, cakap keluar wap air ni, uhuh...thanks :)

      Delete
  15. Replies
    1. tengah dok cari lah ni, hehe...

      Delete
  16. Winter Sonata....... bestnya ..Eh kat sana musim apa la ni. Aku jelezzzzz hokey

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...dah penghujung winter shidah, tapi masih sejuk macam pe dah...

      Delete
  17. argh.......
    bestnya. jgn lupa ambil pic banyak2 nk tgk dunia korea

    ReplyDelete
  18. Daebak! My fren mau pegi korea :-)
    Diam2 berisi heeee
    Epi oliday n snap pic byk2 nk tgk :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. debak jugak aku dekat sini jm, jatuh macam buah nangka tu, hehe..nanti aku story kay :)

      Delete
  19. Wa wa wa.. sengih manjang je nak gi koya... bravo :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahaha dekda, shabas bette,eh~...tetiba hindustan pulak :)

      Delete
  20. syiok gilos....beli brooch banyal-banyak..hihi
    heppi holiday....^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks aza..ko pon dah sampai kan, hehe...

      Delete
  21. Replies
    1. arhh...dah tarik dah ni, lepas tak, hehe..

      Delete
  22. Aneyonghasseyo! Lama tak singgah sini.. Tau2 dah ke Korea! Wow sangat! ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahaha...takper, free-free singgahlah mieza :)

      Delete
  23. Salam...saya akan ke korea Sept ni..kalau tak keberatan, boleh email itinerary untuk rujukan sy? thanx...:-)

    email : lylla_abby@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam jugak, nanti saya email yer :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...