Monday, 25 March 2013

Malaysia Next Top Lucky Blogger by Mak Dara

Salam hari Isnin...

Sihat semua-semua yer, biasalah, nama pun hari Isnin, mesti tak best kan, hari Jumaat jugak yang dinantikan, ahaha... Kebetulan pagi tadi, aku telah di tag oleh salah seorang Penaja untuk GA by Mak Dara iaitu Sue-Rya Qistina, so dengan rasa berbesaar hati serta pantas seperti kilat, terus aku buat entry khas untuk memeriahkan lagi GA ni. Senang sajo untuk join GA by Mak Dara ni, syarat-syarat macam dekat bawah hokey...

 
No. 1: Follow blog Bicara Mak Dara
No. 2: Buatkan entry dengan tajuk "Malaysia Next Top Lucky Blogger by Mak Dara".
No. 3: Masukkan banner dekat atas and linkkan ke entry Mak Dara.
No. 4: Copy paste senarai Penaja-Penaja di bawah:


No. 5: Tag 3 orang rakan and diorang mesti tau pasal GA by Mak Dara ni.
No. 6: Lepas dah settle, tinggalkan link dekat entry entry Mak Dara.
No. 7: GA by Mak Dara ni terbuka kepada semua and tarikh tutup adalah 31/3/2013.

 So, 3 sahabat handai yang aku tag adalah Ikhwan Suhaimi, Nik Ros and Ena's Palace.

Kalau ada masa join lah, di samping dapat mengeratkan silaturrahim, dapat jugak menang hadiah. Bak kata pepatah, tuah ayam nampak di kaki, tuan manusia siapa yang tahu kan :)

Roger and out.



26 comments:

  1. terima kasih kerana sudi join GA Mak Dara ini.. Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu.. Mungkin ini tuah anda In Sya Allah.. Nantikan keputusannya tak lama lagi ya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu mak dara, kalau cabut undi, biarlah berat ke sini yer, hehe...

      Delete
  2. akhirnya, Orga menyahut cabaran juga. hehehe.
    good luck ya! semoga ada rezeki buat kita :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. chaiyo sue!! menang adiah kan, sape tak nak, ramai pulak tu sponsor, mesti gempak habis :)

      Delete
  3. bw dari segmen yg sama :)

    http://cerita-aremira.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    jom join segmen nie. Syarat mudah, hadiah menarik !!

    http://cerita-aremira.blogspot.com/2013/03/mini-giveaway-aisyah-humaira.html

    http://cerita-aremira.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks nur amiera, samalah kita berusaha kay :)

      Delete
  4. Salam singgah dari segmen yg sama..Good Luck :)

    http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/03/malaysias-nest-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. gud luck to u jugak diana azis...

      Delete
  5. good luck.kalau nik sempat, nik join. tapi selalu mcm tak bertuah jea kalau join segmen gni..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...samalah kita nik, nak kena mandi bunga dulu, baru bertuah sikit :)

      Delete
  6. jalan-jalan singgah sini.
    dari segmen yang sama :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  7. GUDLUCK Orga!!!!...

    AJ singgah dari segmen sama.....
    Mana yang dah datang terjah AJ tu,terima kasih ye..
    Sorry AJ lambat balas kunjungan, al-maklum naik sampan... =D

    http://ayuejean.blogspot.com/2013/03/promo-malaysias-next-top-lucky-blogger.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat berkenalan aj, hehe...ala, laju la tu naik sampan, saya jalan kaki jer, hehe...

      Delete
  8. Replies
    1. ala...ada budak yang terer ambik gambar and pandai masak tu, hehe...

      Delete
  9. Datang dari segmen yang sama...

    http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  10. dari segmen yg sama , done follow. jemput singgah ke blog. http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  11. Aida singgah sini dari Segmen yang sama.. lambat pulak nak terjah :P follow sini #125 salam kenal. :)

    http://www.diarisifroggie.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak_28.html

    ReplyDelete
  12. Replies
    1. nanti mesti ada lagi, tunggu jer :)

      Delete
  13. salam.. deno datang dari segmen MAK DARA! sori terlewat .. hehe.. btw, deno folow sini no 128 ^_^

    www.dayangdeno.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. segmen dah tamat. pemenang dah diumumkan baru sempat nak berjalan ke blog peserta lain. Hai salam perkenalan! Jemput singgah2 blog saya juga. =)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...