Saturday, 23 March 2013

Happy Birthday Skampung


Salam semua...

Pertamanya, syukur ke hadrat Illahi, Skampung kini dah berumur setahun. Keduanya, aku mewakili Skampung mengucapkan ribuan terima kasih sesangat kepada korang semua yang sudi menyinggahkan diri, berkenalan, membaca, mengomen, memberi nasihat, teguran serta pendapat, macam-macam lagilah...rasa terharu sangat, seronok dapat berkenalan dengan korang semua, bak kata pepatah, berbini biar satu, berkawan biar seribu, hehe...korang memang awesome!! Mudah-mudahan, Skampung akan dapat bertahan untuk tahun-tahun berikutnya. Kalau ada penulisan Skampung yang menyebabkan sesetengah orang terasa hati, aku mintak maaf sesangat. Yela, aku ni insan biasa sajo...sedangkan lidah lagi tergigit, inikan pula makanan di dalam mulut. Sorry ok! Anyway, akhir kata, thanks for everything :)

Roger and out.



38 comments:

  1. wow,,
    happy bday skampung,,,,,,

    ReplyDelete
  2. Eeerr... baru setahun ke skampung ni... happy birthday Orga.... opps SKAMPUNG. Tapikan blog aku dah 3 tahun, tak pernah pun aku ingat hari kelahiran MyStoryPic... kejam kah aku???

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahaha...ko sangat kejam shidah, cepat...cover balik yang 3 tahun tu, hehe..

      Delete
  3. Happy 1st birthday...dah tumbuh gigi lom...? ha..ha.. Siap ada kek tu...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. baru tumbuh gigi susu farikica, hehe...

      Delete
  4. Congrats and keep it coming! Looking forward for more awesome travel stories...

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks azra...try my best hokey~...

      Delete
  5. yeah.... kek umur setahun takde ke hehehehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kek umur setahun? ni lah kek dia TP...lilin jer kedai tu tak bagi, kedekut...

      Delete
  6. Tahniah!!!! muda sikit dari blog kami..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...so, pangkat adiklah ni...

      Delete
  7. sile teruskan menjeleskan reader2 semua dgan entry cuti sana sini ... hahaha

    *ape2 pun choclate indugence tu too much ! haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahaha...ko sangat terer wan, dapat kenal jugak kek tu, ala...satu slice ja pun, hehe...

      Delete
  8. Kelip mata..buka mata dah setahun yek..
    Semoga terus sukses dalam berblogging

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks bro hanif...tu lah pasal, kejap sangat rasa, huhu...

      Delete
  9. pejam celik dah setahun kan..selamat ulantahun pertama tuk sekampung..teruskan berblogging! teruskan menulis sampai bila-bila..teruskan letak gambar yang cantik-cantik dlm blog okeh sangat suka tengok percutian bro..semoga lebih sukses :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks hery...mudah-mudahan la kan, nak lebih sukses lagi masa depan, cewah~...

      Delete
  10. xper bro, blog bukanlah hakmilik kekalls.., tahniah dan selamat maju jaya dr wak yg jauh dimatooo.., chewahhh

    ReplyDelete
  11. potong kek sesorang je?? share2 la kat sini sket

    * blog aku since 2005 tak pernah ingat bila 'dilahirkan'. menulispun malas kan.... huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana ada sorang, sekali dengan si bulat and si nyer, hehe...ala, biasa lah tu, dah lama-lama mesti terlupa jugak pm, hehe...

      Delete
  12. setahun sudah berlalu, mac 2013 muncul kini...(gedik santai sgt nak menyanyi kan. hehehe)
    selamat ulangtahun yg pertama buat Skampung, khusus buat Orga sendiri!!
    saya suka sgt dgn penampilan blog yg simple dan santai ni, gambar2 kat blog ni sgt sgt sgt menarik dan membuatkan hati saya teruja. cewahhh!!!
    teruskan berblogging dan semoga terus sukses. semoga persahabatan di alam maya ini berkekalan hendaknya ^____^

    btw, sue ada tag Orga utk join giveaway tau..hehehe
    http://suriaqistina.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe takpa sue, blog kena happy-happy and santai, kalau asyik menitik ayaq mata jer, payah jugak. Insyaallah, kalau takda aral melintang, Skampung akan diteruskan, hehe...

      thanks jugak sue sebab tag untuk GA ni, harap-harap ada rezeki lah kan :)

      Delete
  13. Selamat hari lahir skampung....
    Wahhhhhhhhh... Siapa ada kek lagi..
    AJ punya blog ntah bila jadinya AJ pun tak tau... Kihkihkih..
    Keep blogging... =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. apa lah aj, hari jadi pun taktau...sian dia, takda orang nak sambut birthday...cepat, ingat balik!

      Delete
  14. happy birthday s kampong
    moga diberkati segala info dan ilmu yang ada
    sahabat adalah rakan yang selalu menceriakan suasana
    Senyum selalu SKAMPONG DIHATIKU ewahhhhhh!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. dilabangiworld pun dihatiku jugak, ahaha...thanks dila, bila-bila jom kuar lepak, tefian bangi pun hokey :)

      Delete
  15. Happy first b.thday tok skampung,,hmmm muda tapi macam2 ada kat sini.keep ob bloging ek.

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks jugak hanem manaf, tulah...ingatkan nak tumpu dekat satu bahagian jer, tak reti pulak, so letak semua senang citer, hehe...

      Delete
  16. Happy belated birthday skampung! Teruskan menulis orga.. Kitorang semua support skampung.. Hidup skamoung! ^_~

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks mieza, hehe...mudah-mudahan la yer :)

      Delete
  17. Epy belated besday Skampung, dh setahun bila nk dpt adik nih heeeee

    Kiranya lahir bulan mac lah ni JM nyer bulan mei so blum genap setahun. Wlpun JM baru kenal penulis blog ni d alam maya rasa dh lama kenal heeee keep on writing n sharing a nice pic yerrrr :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. adik? hehe...kena tunggu lama sikit lah jm, kena sampai seru dulu...itulah, skampung tahap abang lah ni dari jarimanis, so cepat panggil abang!! :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...